Home » » Kenapa wanita mudah merajuk?

Kenapa wanita mudah merajuk?


Hello n hye..tahu tak kenape perempuan mudah merajuk?tak tahu?adoiii tak kan tahu sket pun...hehe..xpela hari aku bagitau korang kenapa perempuan mudah merajuk ea...ni khas untuk orang yang bercinta yew..hehe

Nak kan perhatian
kadang2 girls ni bukan nak merajuk sangat,dia saje buat merajuk sebab nak kan perhatian pasangan dia.Nak tengok sejauh mana pasangan dia cuba untuk memujuk dia.

Bercakap kasar
Perempuan ni tak suka lelaki bercakap kasar dengan dia,lagi2 lah orang yang dia sayang.Kalau boleh setiap kali nak bercakap ngan pasangan diorang,nak cakap lembut2 n manja2 jew...hehe

Ada orang ketiga
Haa yang ni memang konfemlah girls tu mrajuk...yela,kalau lelaki tu curang or asyik cakap pasal perempuan lain jew ngan dia,tentulah dia terasa hati..so boys beware!

Bergurau kasar
Tak tahu bergurau kasar cmne?camni..contohnya lelaki tu cakap perempuan tu xlawa ke,xpandai ke..or apa2 jelah yang akan buat perempuan tu terase hati..tu lah gurau kasar namenye..lau betol pun diam2 sudah..hehe

Apa yang aku kongsikan kat atas just dari pengalaman aku dan kawan2 aku..hehe..tapi bagi aku perempuan yang kuat merajuk ni sweet n manja..haha...xcaye?aku cakap camni sebab aku pom kuat merajuk..kwi2

Perempuan yang manja memang cepat merajuk dan kuat menangis,cuma lelaki yang sweet dan bersikap matang je mampu pujuk dan cairkan dia:)

2 comments

13 September 2012 at 09:19

perasan :)

nak pujuk susah..

point no 1 adalah punca merajuk yang paling ketara..

sifat semulajadi semua geng-geng hawa.. :)

13 September 2012 at 19:54

hadoyai....woman, the most complex creatures on earth...hehe

K-Fiqh Politik Islam Semasa Dibatalkan Pentadbiran UIAM?

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^