Home » » Handbag dan jubah

Handbag dan jubah


Hepy sunday yew semua..hari ni aku dan kawan-kawan aku pergi nilai 3,sebenarnya dah puas pergi nilai 3 tapi sebab kawan-kawan yang mendorong,jadi terikut jugak aku..haha..punyalah aku tekad sem ni nak jimat cermat tapi nampaknya berunsur hilang impian aku tuh..huhu

Mula-mula ingat pergi nilai 3 just nak cuci mata tengok barang-barang kat sana,tapi akhirnya aku tewas dengan nafsu membeli aku..last-last aku terbeli jugak jubah dan handbag..aku beli jubah ni sebab pakcik ni jual murah dari tempat aku...jubah yang banyak manik ni biasanya orang jual dalam RM100 lebih gak,tapi pakcik ni jual just RM80 dan apabila dipujuk rayu dapat jugak RM70..haha..ni hasil pujukan dan godaan kawan aku lah ni dapat murah sket..kwi3

Sebenarnya aku tak suka sangat pakai handbag tapi sebab kalau pergi jalan jauh kena gak ada handbag nak letak apa-apa,jadi aku beli lah jugak handbag ni sebab handbag kelabu aku hilang entah kemane..hmm sedih gak lah sebab aku sayang gak handbag tuh sebab handbag tu kecik dan comey cam aku..wekk perasan plak aku ni!!haha..bak kata lecturer aku kalau kita tak puji diri sendiri sape lagi nak puji kita kan...jadi aku hanya menurut perintah...muahahaha

Sedikit terkilan hari ni,sebab aku belanja hampir RM100 lebih gak untuk kuar jalan-jalan hari ni.Faktor ni lah yang aku malas sangat nak keluar..sebab bukan sahaja aku keluar tapi duit aku pun keluar macam air mengalir..huhu..tapi tak apalah asalkan aku puas hati apa yang aku beli hari ni..yela,kalau suka ambik jelah kan..tak kan nak pendam-pendam..nanti merana...macam bercintalah pulak..

Ni lah jubah tuh..lawa tak??kalau tak lawa sebab gambar ni kabur kowt..hehe

Beg ni dekat sejam jugak aku pilih...memang banyak warna dan pilihan

Beg ni unik..tulah aku suka...well blueeeee in my eyes..muahaha
Untuk sekian kalinya aku harus bertekad lagi untuk berjimat-cermat mulai hari ni...sebab banyak benda lagi yang penting untuk aku gunakan dengan duit yang aku ada sekarang ni..ya!!!aku tekad!!!support me yew...hehe..hmmm cukuplah dah abis banyak duit hari ni....





8 comments

23 September 2012 at 09:04

wah..shopping.. best.. :) tapi girl pandai manage duit.. x kisah shopping banyak2..

23 September 2012 at 09:27

@muhammad asyraf
mmg best..hehe..tak semualah pndai mnage dwit..huhu

23 September 2012 at 10:00

geram gilaaa tgk handbag tu...jeles V,V

23 September 2012 at 10:58

very nice jubah dan beg tesebut! :D

23 September 2012 at 16:59

apa2 pun gunalah kewangan itu yang pelu dan gunakanlah kpd berfaedah..=)

23 September 2012 at 18:53

Kita punya misi yang sama "berjimat cermat" hehe good luck ^^

23 September 2012 at 18:53

Kita punya misi yang sama "berjimat cermat" hehe good luck ^^

25 September 2012 at 18:26

wahh..blink2 gitu jubahnye..hehe

student usim ya?

sbb tgk locker tu mcm usim punye..hehe

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^