Home » » Blog berwajah baru

Blog berwajah baru

Hello n hye..hari ni aku hepy sangat2 sebab blog aku dah berwajah bawu..haa perasan x??hehe..semue nye hasil kerja akak jia..memang cute n kemas sangat dia buat..kalau aku buat memang xjadilah camni..huhu..ape pun aku memang puas hati dengan blog aku sekrang ni.

Bagi yang nak gak blog comey macam aku ni..cepat2 lah pergi ke blog akak jia ni yew...pergi tempah cepat..harganya cukup berpatutan dan boleh dirunding..amboi..aku plak yang lebih2..hehe..ok2..nak tempah jugak ni?cyes??tekan link kat bawah ni yew...

AKAK JIA

Hmm cepat2 tempah jugak taw..takut dah penuh nanti..haha...nanti xmenang tanganlah akak jia kite nie..untuk akak jia..time kasih banyak2 taw...<3 

9 comments

10 September 2012 at 02:35

cantikkk.like bnyak kali.;)

10 September 2012 at 02:45

memang cantik+kemas+lawa....saya suka

10 September 2012 at 02:45

Wajah baru yg kemas... Blog Kak M pun baru pun baru tukaq baju...

10 September 2012 at 03:17

sangat kemas blog awak ;)))
btw saya dah tulis nama dkat atas! walaupun xdpt jadi yang ke22,no 26 pon jadi la.. hehe. do BW me. (:

10 September 2012 at 03:22

sweet :)

10 September 2012 at 05:04

Comel & cutelah ur blog, jeles kite
:(

10 September 2012 at 05:48

ooooo. ingat kang tuang blog yang berwajah baru, kite ingat hok lain, silap pulok.hahaha

#gurau je, nice blog. :)

10 September 2012 at 06:16

alhmdulilah..thanks dear..:P

11 September 2012 at 07:41

memula tengok nampak macam sama je...maybe sbb tema pink jgk..tp tgk skali lg preasan nampak lain :)

Nak Sihat? Jom Berbekam

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^