Home » » Binatang apa yang dia pegang?

Binatang apa yang dia pegang?


Pelik kan..binatang apa yang lelaki tu pegang ek??siap nak sembelih lagi...huhu..korang rase binatang apa???jom kongsi pendapat same2....

7 comments

15 September 2012 at 11:20

naga maybe.. :)

betul ke binatang tu, ke mainan?

15 September 2012 at 11:22

macam naga dalam dragon ball je sekali tgk,hahaha

bukan nak sembelih tu, nak kerat or nak siang tu. hehehehe.

ada ke sembelih kat badan>? hehehehe

bole bela tak kat malaysia benda ni? rasa macam best je tu kalau bela. hahahaha

16 September 2012 at 00:03

apa ni??

20 January 2013 at 03:15

tengok anjing tuh . nak men jgk !

22 February 2013 at 01:45

Hurm..ye la.nmpk mcm dragon..Tpi,naga tk wujud kan?

14 July 2013 at 03:56

muka die cam naga! cam dalam citer kartun plak ai!

28 June 2014 at 08:33

Binatang edit

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^