Home » » Baru daftar BLIN.GD dah dapat RM3

Baru daftar BLIN.GD dah dapat RM3


Hye3...aku hepy hari ni tapi agak penat jugak sebab kelas sampai petang hari ni..ok2..korang nak tahu kenapa aku hepy??aku hepy sebab malam ni baru aku daftar BLIN.GD dah dapt RM3 malm ni hasil aku promote iklan dia..hehe

Tak tahu apa BLIN.GD??website ni macam nuffnag dan says jugak..tapi bagi aku BLIN ni lebih best lah..sebab income dia cepat naik..korang tak percaya?try lah daftar jugak macam aku...haha..puas hati aku bila tengok naik income aku tadi..

Sebenarnya say dan nuffnag aku payah giler nak naik, aku tak tahu kenape..huhu..setiap kali tengok income tak naik-naik aku jadi malas lah nak promote kan..korang pom macam aku gak??kalau korang macam aku gak daftarlah BLIN sekarang,konfem korang akan hepy macam aku malam ni..hehe..jom ramai-ramai daftar BLIN...kat bawah ni link dia..selamat mencuba!!

BLIN.GD

p/s: aku boleh jamin,yang korang tak akan menyesal daftar BLIN.GD ni..for sure ok!!

6 comments

24 September 2012 at 18:54

lepastu iklan nya kene letak dekat blog ke ? xnampak pon kat blog awak

saya punya nuffnang pon lembab gila nak naik . sometime bila org ckap berblog boleh buat duit , rasa macam kne kencing pon ada . sebab nya duit tak jugak naik2 -___- entah bila lah dpat cash out

24 September 2012 at 19:16

Boleh percaya ke menda ni? sebab dia nk maklumat akaun kan.. biasanya penganjur bagi cek je kan lau kita nk cashout... hehe.. anyway saya dh jdkan awak referal sy.. huhu..

http://ruangannazira.blogspot.com/

24 September 2012 at 21:59

@Zharif Azis
yela..boleh jew letak kat blog..sy xletak lg..sy just suh kwn2 fb klik2 iklan dye jew dulu..huhu

24 September 2012 at 22:00

@nazira
InsyaAllah boleh..sebab ramai dah dftar benda ni..huhu

24 September 2012 at 22:00

@nazira
InsyaAllah boleh..sebab ramai dah dftar benda ni..huhu

24 September 2012 at 22:36

selamat beriklan~~ ^_^
ajak lagi ramai kawan ye...
kita pun da join da~~

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^