Home » » Aku dapat doodle free!!

Aku dapat doodle free!!


Hello n hye semue..aku hepy sangat hari ni sebab aku dapat doodle muka aku sendiri..hehe..mesti korang jeles punyer nanti....haha,,..aku tahu dia pndai lukis doodle ni sebab tengok kat blog dye,dia lukis seakan-akan sama..haa tak percaya???meh tgok gambar aku yang dia lukis bawah ni




Haa camne,sama tak??walaupun dia cakap dia lukis gambar aku ni nampak matang sket,tapi aku suka..ala bila lagi nak jadi matang..haha..dari tadi sebut DIA jew...nak tahu sape Dia yang baik hati bagi aku doodle ni??tapi jangan lupa follow dia dulu taw...dia ialah ALYSHA SYAHIRAH..cepat-cepatlah g blog dia..mana tau dia baik hati nak wat doodle untuk korang gak..hehe....

Untuk AYSHA SYAHIRAH yang baik hati kat bawah ni ada pantun sket untuk awak..hehehe

Terima kasih daun keladi,
lain kali kalau ada masa,buat lagi yew
Haha..tak pandai betol aku berpantun..tapi ikhlas aku cakap,terima kasih banyak2 kat Alysha...kalau korang nak jugak,kat bawah ni link blog Alysha....


p/s: Jom serbu blog dia sekarang!!

5 comments

14 September 2012 at 20:45

wow..bestnya..nak terjah blog kawan anda.. :)

15 September 2012 at 00:39

auww.. that me... hehe.. thanks yah sebb promote my blog.. hehe ..

15 September 2012 at 01:38

Untunggsss lerrr

IKLAN LALU ~ PON PON PON

GA TERBANYAK DI DUNIA BLOGGING . JOM REBUT KAN HADIAH YANG AWESOME .
--> LOMO . DOMAIN . PELBAGAI VOUCHER . RM 30 cash . Topup . SHAWL . MANY MORE <--
http://yayalarhsecret.blogspot.com/p/awesome-ga-in-blog.html

15 September 2012 at 10:28

Wah...mmg serius Lawa la dear...cantik sangat..

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^