Home » » 5 blog yang best

5 blog yang best


Hello n hye..walaupun kita ni blogger,tapi konfem kite ada blog yang kita suka kan?hehe..hari ni aku nak bagitau blog yang aku suka pergi tinjau..sebab blogger2 ni suka komen kat blog aku..jom tengok blog2 kat bawah ni..

Kisah si gemok
Blog dia best sebab entry dia buat semue best2 belake..dan aku paling suka header die tu comey dan nakal..xcaye?pergilah tengok sendiri..hehe

Azrif dot com
Si Azrif ni memang kuat komen kat blog aku..haha..blog dia dah bertukar wajah..blog dia banyak info menarik..jom terjah blog dia

Miz Ruha
Sejak mula2 aku ada blog lagi,ruha ni selalu gak komen kat blog aku..blog dia warna hijau..cantik dan kemas sangat2..aku suka pergi tengok blog dia ni..

Nick Nashram
Seorang blogger yang aktif..setiap hari ada entry baru kat blog dia.info-info yang menarik untuk blogger..lagi2 lah blogger baru macam aku ni..lagi satu dia selalu bagi komen membina kat blog aku..hehe

Aniqbukhary
Macam-macam ada kat blog ni..info,agama,cerpen dan macam-macam lah...jadi apa lagi?serbulah sekarang..hehe

Terima kasih yew sebab selalu komen kat blog ni..hehe..jasamu tak terbalas rasanya..hmm korang nak jugak??komenlah banyak2 kat blog aku ni...nanti turn korang plak ok?



16 comments

15 September 2012 at 09:11

selalu jugak lepak kat blog nick nashram tu

15 September 2012 at 09:36

terima kasih cik nabila sebab sudi buat brief review pasal blog saya ni..blog awak pun cantik..siap ade doodle lagi..teruskan berblogging :)

15 September 2012 at 09:46

wahhh Ref dot com tercalon caya laaa.a..haha

15 September 2012 at 09:49

wah, blogger terbaik semua tu..

15 September 2012 at 10:02

@Maisarah Azmi
wink2..same..hehe

15 September 2012 at 10:02

Hai..terima kasih kerana masuk blog www.kisahsigemok.com sekali.. :)

Terharu sangat, blog anda pun sangat best. tu yang saya singgah hari2.. :)

15 September 2012 at 10:03

@Nick Nashram
ok..tq yew

15 September 2012 at 10:03

@ikaa
knape2??hehe

15 September 2012 at 10:04

ohhh blog kite ade jugok sinim, haha terharu ambe tengok blog ambe ade dalam entri. hihihi

#terime kasih la. tuan blog --> biela nabila. :)

15 September 2012 at 10:07

@Azriff Aziz
same2..nabila biela lah..hehe

15 September 2012 at 10:08

@muhammad asyraf
same2..kte pun ske g blog dye:)

15 September 2012 at 10:09

@FaLya
btol3

15 September 2012 at 10:14

rasa2 blog kita best tak huhuhuhuhu

15 September 2012 at 10:25

Biasa gak terjah blog Si gemok ngan Miz Ruha tu...

15 September 2012 at 10:54

Nak gak.. Hahaha... Akhz!

15 September 2012 at 18:59

hahaha... thanks bila.. blog sy biase aje..
tak cantik, tak kemas..
cuma sedap mata memandang aje..eh!
ape2 pun thanks tau bila...
terkejut sekejap... ^_^

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^