Home » » Sayang Sama Kamu

Sayang Sama Kamu

Kawan memang senang dicari,tapi kawan yang sanggup hidup senang dan susah ngan kita susah nak dicarikan..hehe,adoii hari ni bukan nak citer yang sdey2 sbenarnye,nak citer yng hepy jew..ok2..camni ceritanye, sabtu lepas aku dan kawan2 baik aku mase skul rendah dulu pergi pantai..saje jalan2 rayer..hehe..hepy sangat2,yela setahun sekali bawu ley jumpe...huhu..tengoklah aksi2 kehepyan kitaorang nie..haha..jangan jelezz

Dalam kereta ni,sempat lagi posing..haha

aku dan syahira<3

peace!!

Kat pantai sambil makan KFC..nyum2

peace sekali lagi!!haha


p/s: Nilah kawan2 aku yang aku sayang..hehe..friendship forever<3

7 comments

29 August 2012 at 23:16

best kan :)

29 August 2012 at 23:22

wink3..mmg bestla..hehe

29 August 2012 at 23:25

seronok dpt lepak2 tepi pantai sambil mkn kepsi.. hehehe

30 August 2012 at 03:37

sejujurnye mmg conokk...

30 August 2012 at 04:07

nice entry.. :) .. ^^,

follow blog sya boley, saya sudadh follow blog awak..

http://pensil-aku.blogspot.com/

30 August 2012 at 04:09

tq..ok

23 September 2012 at 17:13

awak,nak sikit kfc..terasa lapar pula lah...yummy...berkelah kt mana tu??

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^