Home » » Perlu ke lagu dalam blog?

Perlu ke lagu dalam blog?

Hello n hye semue..hari ni aku bawu tahu yang lagu dalam blog menyebabkan orang xsuke datang blog kite lagi,menyemak katanya.Tapi betol ke?sebab ada satu blog ni cakap 90% orang tak suka dengar lagu semasa membaca.

Sebelum ni aku betul-betul xtahu sebab aku suka dengar lagu kat blog,tapi bila dah tahu ni,cepat-cepat aku delete lagu dalam blog aku. Tapi bila difikirkan balik,betul gak..yela bukan semua orang suka dengar lagu yang kita suka kan?

Satu hal yang aku tahu lagi penambahan widget dalam blog pom membuatkan blog kita jadi lambat loading, dan itulah satu hal yang aku fikirkan lagi.Jadi cepat-cepat je tangan aku ni delete lagu dekat blog aku.

Ni pendapat aku je,rasenye lagu xperlu kot dalam blog kan?hehe..apa pendapat korang??

p/s: lepas ni dengar lagu kat radio jelah nampaknye..hehe

4 comments

29 August 2012 at 07:31

it's not necessary... Depends on that person. If me, I don't care what people said about my blog, 'coz it's up to me what I want to do on my blog. =) So, chill out. Just don't care what people said.

29 August 2012 at 20:55

aku..tak suke dgr lagu kat blog...bising..

29 August 2012 at 21:07

lagu kdg2 mgnggu tmpuan pbcaan dlm blog ,

30 October 2012 at 20:35

xperlu2...sbb nnt lambat nk loading...selalu dh highlight blog yg ada lagu...so...jarang sikit nk terjah blog dia

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^