Home » » my family:)

my family:)


Salam Aidilfitri....
Hello...aku rase dah lame aku xupdate blog,adoii...rase punyer pasal jadi malas je nak taip2 ni..hehe..rasenye belum terlambat untuk aku ucapkan selamat hari raya maaf zahir dan batin,apa2 yang aku ada wat terase hati maafkan lah yew...aku pun manusia macam korang semua...
  
Seingat aku,aku xpernah citer pasal family aku kat blog ni kan..so ari ni aku nak citer pasal adik2 aku...hehe..aku ade 6 orang adik beradik n i'm the oldest..haa xpercaye?prcaye lah aku anak sulong taw:)Tapi kan lau g mane2 ngan adik2 msti pakcik n makcik kwn mak ayah aku cakap aku anak ketiga..ehemmmm jgn jelesss..(agaknye aku awet mude kowt)...haha

Amboi..dah lari topik aku ni..yela...adik kedua aku namenye wan naziehah..belajar lg kat sg buloh..ambek penolong farmasi..adik ketiga aku wan nadirah..smbung f6 sbb xdapat u..dpat matrik jew,mak aku xkasi pergi..huhu..susah katenye..adik ke 4 wan muhammad nasrullah, f3 thun ni ambek exam..adik ke-5 wan natasya aqilah..adik aku paling rajin n bijak dalam belajar..hehe..bawu f1..n yang bongsu namenye wan nadzartu alia..bawu darjah lima..

Mesti korang tertnya-tnya kan kenape adik-beradik aku semua nama wan kat depan..adoii..bagi yang xtau name wan tu name keturunan family aku..hehe..bukan nye tok wan taw...dulu mase kecik2 aku xsuke name aku ade wan,aku ciap cakap kat mak aku xnak name wan tu kat depan..pastu mak aku marah..mak aku cakap jangan camtu nanti ayah marah...dulu aku xpham npe plak ayah nak marah..tapi sekarang aku pham..yela name wan tukan name keturunan ayah aku...huhu..ayah aku wan mohd noor n mak aku nasiah..mak aku jelah xde wan..hehe

Aku kat umah mmglah ego..aku xtunjuk sangat aku sayang adik2 aku...maklumlah anak sulong..hehe..tapi sebenarnye aku syang adik2 aku..betol aku xtipu...sayang sangat2..hmmm...aku janji ngan diri aku..bile besar nanti aku akan tolong adik2 aku lau diorang ade masalah..insyaAllah:)



nabila
aku n adik2...adik laki aku ntah kemane

aku ngan nadirah...

naziehah..or kiteorang pggil kak....

p/s:ni gambar mase rayer..mak ayah aku xsuke bergambr..huhu...satu lagi baju rayer kiteorg xpernah ade tema warne..mak aku xsuke...hehe...

3 comments

22 August 2012 at 21:38

perangai anak sulung mmg mcm tu kot..x suka nk tunjuk sgt yg dia concern..but they are!! sama la mcm abg akak tu :)

slmt hari raya!!

22 August 2012 at 21:48

kirim salam kat semua ye.. :)

22 August 2012 at 21:57

hehe yke?ala..mmg anak sulong ego kowt:)

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^