Home » » Jenis-jenis lelaki yang anda perlu tinggalkan

Jenis-jenis lelaki yang anda perlu tinggalkan

  
Curang
Lelaki curang memang patut ditiggalkan,jika dia boleh curang dengan kita
sebelum kawen,nanti lepas kawen lagilah kan.

Panas Baran
Sebenarnya aku memang xsuka lelaki panas baran,hehe..
sebab takut nanti bila dah kawen hidup kita yang merana..kalau sket2 xpew,kalu melampau tu cepat2 tggalkan:)

Suka mengambil kesempatan
Mentang2 kita sayang dia,ikut suka hati dia je nak pegang2 kita,
please say no way untuk lelaki camni sebab sepatutnye dia jaga kita
bukan merosakkan or ambil kesempatan macam tu...betol x?

Kuat mengongkong
Haa jage2,ade lagi taw lelaki camni,nak pergi mane2
kena ckap kat dia dulu,kalau x dia mulalah mengamuk,
adoiiii kalau dah kawen xpla..ni sebelum kawen dah nak control semua,nanti dah kawen??

p/s:ni just pendapat aku..korang rase camne plak?



7 comments

29 August 2012 at 21:22

setuju :)

29 August 2012 at 21:45

samelah kita:)

29 August 2012 at 21:46

lelaki ada pelbagai, maka kita perlu pilih yg sesuai dgn kita kan

follow my new blog ya http://beautifulsaharaa.com

29 August 2012 at 21:52

betol2...hehe

29 August 2012 at 22:02

hahahaha..huhuhuhu lemah semangat baca artikel ni.hehehe

memang sifat ada antara sifat yang di listkan tu pada lelaki, tapi tak semua yang menggunkannya kearah yang keterlaluan. sifat sebegitu, kadang-kadang berguna demi penjagaan hubungan tapi bila ia digunakan secara melampau, maka ia tidak lagi relevan untuk digunakan semasa di dalam perhubungan. :)

#berkongsi pendapat. heheh

29 August 2012 at 22:32

sape yg makan cili terase pdasnye..haha..ok

23 September 2012 at 17:19

pilih lah seseorang itu dapat mengajar kiter ke arah agama.dapat membantu kiter dalam segala keadaan dan dapat sebagai pengadu sekiranya menhadapi masalah dan sebagai pendengar yg setia semasa adanya pemasalahan yg berlaku =)

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^