Home » » BioData Rasullullah...

BioData Rasullullah...

Salam Ramadhan...
Hai semue...kite selalu kenal orang melalui biodata diorang kan...apa yang dia suke n dia xsuke,mak ayah dia keje ape,tinggal kat mane n sebagainya.Tapi pernah x kite terfikir or kita tahu biodata lengkap nabi kita Muhammad?mungkin ade yang tahu,dan mungkin xtahu lansung pom ade kan...jadi hari ni marilah same2 kita tengok biodata nabi kita:)
SORRY GAMBAR XJELAS

haa lengkapkan biodata kat atas?bolehlah bace or kalau nak share,share jew....kite ni sbgai umat nabi Muhammad kenelah tahu siapa nabi kita,ni semue pelakon korea semue kenal tp suruh sebut name anak nabi pom xthu...xptot kan?apa yang saya share ni bukan untuk korang jew,tp untuk diri sy sendiri...

p/s: I'm Proud to be muslim:)..do you?

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^