Home » » header blog yang aku buat...

header blog yang aku buat...

Assalamualaikum..
helllo...hari ni aku buat header lagi.Kali ni aku buat kejap jew sbb aku da pndai buat,kalau hari tu 3 jam,kali xsmpai 30mnit pom..hehe..tp header kali ni simple sgt,hehe ak sje buat simple sbb malas nak pikir banyak..nilah antara header aku buat...













p/s:sape2 nak suh aku buat header,bolehlah,,tp simple jew taw..syaratnye follow aku and comment kat bawah ni...sape berminat jelah

13 comments

23 July 2012 at 03:08

pandai awak buat header...comel :)

23 July 2012 at 07:02

tq...bawu jew belajar buat...huhu

24 July 2012 at 00:56

Untunglah.....org pandai
blog..huhue..bley bt duitla..hihi

24 July 2012 at 02:45

xpndai sgt pom..:P

24 July 2012 at 02:55

cantikk :)

24 July 2012 at 05:21

tq Sheira Khalid

24 July 2012 at 05:46

waaa pndai die buat ~

24 July 2012 at 07:30

bse2 jelah..pape pom tq

24 July 2012 at 07:55

pandai awak buat,comel pulak tu,ajar lah kita :)

24 July 2012 at 07:59

sy pom bawu bljar buat..bljar dr blog tutorial gune photoshop..

25 July 2012 at 09:05

lawa...!kite xreti pon buat header

26 July 2012 at 03:13

comey3..sy nk bljr jugak wt blog sndiri...he3...

22 April 2013 at 01:49

hehe :D assalamualaikum :D kita dah follow. kita nak mintak tolong kak Nabiela buatkan header boleh/.? if boleh thanks tauu :D

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^